Zapatos-Climbing

Slowly Slowly

Met kleine stapjes komen we steeds meer te weten over het virus covid 19. samen hebben we daar ook veel voor gelaten maar ook veel voor gekregen. maar nu is het toch wel fijn dat we weer mogen klimmen. gelukkig is het zomer en kunnen we dus buiten klimmen en met een beetje geluk kunnen we binnenkort ook weer binnen trainen. Hier is een link van de nkbv met de voorlopige regels en adviezen voor het buitenland. https://nkbv.nl/actueel/nieuws/klimmen-bij-de-buren.html

Dus kom maar op met die schoenen! wij zijn er klaar voor om jullie te voorzien van mooie nieuwe zolen! zodat jullie daarna optimaal kunnen genieten van die mooie routes die al die tijd op jullie gewacht hebben.

Zapatos-Climbing is een reparatieatelier voor alle typen klimschoenen.

Klimschoenen verzolen is werk voor specialisten. Bij Zapatos-Climbing is daarnaast ook kennis van het klimmen zelf aanwezig. Door de eigen klimervaring zijn we zeer goed in staat om specifieke vragen van een klimmer te vertalen naar de verzolingsmogelijkheden van een klimschoen. Dat maakt Zapatos-Climbing onderscheidend.

Het atelier is geopend van Dinsdag t/m Donderdag Als je langs wilt komen, neem dan contact op. Meer informatie over het halen en brengen van je schoenen, vind je onder contact.