aanleveren & verzoolformulier

VERZOOLFORMULIER

Aanleveren via de klimhal
Zapatos-Climbing werkt samen met enkele klimhallen, momenteel zijn dat Boulderhal Delfts Bleau in Delft Klimhal Rock Steady in Bussum. Ook de USAC Utrecht en de ESAC Eindhoven (studenten alpen vereniging) verzamelen inmiddels schoenen om naar ons te sturen. Bij deze klimhalen en verenigingen kun je je klimschoenen afgeven en na een tijdje weer ophalen met heerlijk vers rubber eronder. Hier kunnen ze je precies vertellen hoe het werkt. De betaling gaat dus ook via de deze inzamelingspunten.

Zelf aanleveren
Je kan je schoenen natuurlijk ook zelf aanleveren. Dat kan via de post, maar dan komen er verzendkosten bij. verzamel dus ook de schoenen van vrienden dan kun je deze verzendkosten met elkaar delen en is het ook nog eens duurzamer.

Mocht je in de buurt van Arnhem zijn, dan kun je de schoenen in de kist leggen. Op de oude Velperweg 38 de code van het slot is 8421 dit kan dan wanneer het jouw het beste uitkomt.

Let er wel op dat er een briefje met je naam, welk type rubber je kiest én een mailadres of telefoonnummer bij de schoenen zit anders kunnen we ze niet verzolen! Zorg ook alvast voor de betaling! Wil je toch iets toelichten of mij gewoon een keer live zien? Bel of mail me dan voor een afspraak, dat voorkomt dat je voor een dichte deur komt te staan.

VERZOOLFORMULIER

(heb je geen printer.. schrijf dan de antwoorden van het formulier op een briefje en stop die bij de schoenen)