Zapatos-Climbing

wenst iedereen een gezond 2022 met veel klim uren!

Let op:

Wij gaan tijdens de Lock down gewoon door met verzolen! dus bel zoveel mogelijk klimvrienden, verzamel alle kapotte schoenen en stuur ze samen op of breng ze langs! Dit is hét moment!

Goed nieuws!!! wij verkopen Tenaya klimschoenen. We Starten met de onderstaande 3 modellen Tenaya Mundaka (groen) Tenaya Mastia (blauw) en Tenaya Masai (geel) en als er veel vraag is breiden we vanzelf het assortiment uit. We worden geen online winkel maar je kunt op afspraak langskomen om te kijken of 1 van deze modellen bij jou ook zo lekker zitten. Ze hebben alle drie een totaal andere kwaliteit en pasvorm. Bel wel even van te voren want we hebben niet alle maten op voorraad maar kunnen daar op aanvraag wel aan komen.

En dan nog dit.. vanaf nu kun je bij ons ook je schoenen laten verzolen met het befaamde Vibram xs Edge en Vibram xs grip2-rubber!! Daarnaast houden we natuurlijk het Standaard Vibram en het nog steeds populaire 5.10 stealth c4 rubber.

Zapatos-Climbing is een reparatieatelier voor alle typen klimschoenen.

Klimschoenen verzolen is werk voor specialisten. Bij Zapatos-Climbing is daarnaast ook kennis van het klimmen zelf aanwezig. Door de eigen klimervaring zijn we zeer goed in staat om specifieke vragen van een klimmer te vertalen naar de verzolingsmogelijkheden van een klimschoen. Dat maakt Zapatos-Climbing onderscheidend.

Het atelier is geopend van dinsdag t/m donderdag, Als je langs wilt komen, neem dan contact op. Meer informatie over het halen en brengen van je schoenen vind je onder contact.