Zapatos-Climbing

The Sun is Shining!

De zon heeft zich veel laten zien, de lente is in volle gang! Tijd om weer mooie plannen te maken. Doelen stellen, nieuwe klimgebieden uitzoeken, misschien een cursus boeken.. allemaal leuke dingen.

Heel belangrijk daarbij is natuurlijk ook je Materiaal. Heb ik alles wat ik nodig heb? Is alles nog in goede staat. wat vaak vergeten wordt is: in welke staat zijn mijn klimschoenen. veel klimmers komen daar pas achter als de klimvakantie al voor de deur staat. Dat geeft een hoop stress. Zorg er dus voor dat je de schoenen op tijd bij ons inlevert, zodat wij ze ook met zorg en netjes voor jouw kunnen verzolen. Geef ons daarvoor minimaal een week, dan kan de lijm ook een beetjes uitharden.

Wij verkopen Tenaya klimschoenen. Als er veel vraag is breiden we vanzelf het assortiment uit. We worden geen online winkel maar je kunt op afspraak langskomen om te kijken of 1 van de modellen bij jou ook zo lekker zitten. Bel wel even van te voren want we hebben niet alle maten op voorraad maar kunnen daar op aanvraag wel aan komen.

En dan nog dit.. je kunt bij ons ook je schoenen laten verzolen met het befaamde Vibram xs Edge en Vibram xs grip2-rubber!! Daarnaast hebben we natuurlijk het Standaard Vibram. Het nog steeds populaire 5.10 stealth c4 rubber gaat er helaas uit dus zolang de voorraad strekt.

Zapatos-Climbing is een reparatieatelier voor alle typen klimschoenen.

Klimschoenen verzolen is werk voor specialisten. Bij Zapatos-Climbing is daarnaast ook kennis van het klimmen zelf aanwezig. Door de eigen klimervaring zijn we zeer goed in staat om specifieke vragen van een klimmer te vertalen naar de verzolingsmogelijkheden van een klimschoen. Dat maakt Zapatos-Climbing onderscheidend.

Het atelier is geopend van dinsdag t/m vrijdag, Als je langs wilt komen, neem dan contact op. Meer informatie over het halen en brengen van je schoenen vind je onder contact.