Zapatos-Climbing

Op dit moment is het behoorlijk druk en de wachttijd is daardoor opgelopen naar 2 weken

UnParallel! Wij zijn superblij met dit nieuwe rubber!

UP is nieuw! En werkt er hard aan om ook voet op Europese bodem te krijgen. Toch hebben ze stiekem al meer dan 20 jaar ervaring. Het verhaal doet de ronde dat veel van de ontwerpers en ingenieurs van Five Ten in Californië bleven en hebben geholpen bij het oprichten van UP nadat de productie van Five Ten naar China verhuisde.

Het UNP-RH, is een rubber met gemiddelde hardheid, die daardoor een uitstekende allround rubber is. Wij hebben hier gekozen voor de 4,2mm dikte

Na veel wikken en wegen zijn wij toch genoodzaakt om ook onze prijzen te moeten verhogen! We hoopte dat wij onze klanten nog konden ontzien, maar de Machines draaien op volle toeren en onze inkoopprijzen zijn verdubbeld. We gaan wel kijken of we iets met de verzendkosten kunnen doen. bijvoorbeeld: als je meer dan 6 paar verzameld met je vrienden betaal je geen verzendkosten. Als beloning dat er minder pakketten vervoerd hoeven te worden.

Wij verkopen ook Tenaya klimschoenen. We worden geen online winkel maar je kunt op afspraak langskomen om te kijken of 1 van de modellen bij jou ook zo lekker zitten. wel even bellen van te voren want we hebben niet alle maten op voorraad. We kunnen daar op aanvraag wel aan komen.

En dan nog dit.. je kunt bij ons ook je schoenen laten verzolen met het befaamde Vibram xs Edge en Vibram xs grip2-rubber!! Daarnaast hebben we natuurlijk het Standaard Vibram. Het populaire 5.10 stealth c4 rubber is er helaas uit, maar we hebben nu dus wel Unparallel!

Zapatos-Climbing is een reparatieatelier voor alle typen klimschoenen.

Klimschoenen verzolen is werk voor specialisten. Bij Zapatos-Climbing is daarnaast ook kennis van het klimmen zelf aanwezig. Door de eigen klimervaring zijn we zeer goed in staat om specifieke vragen van een klimmer te vertalen naar de verzolingsmogelijkheden van een klimschoen. Dat maakt Zapatos-Climbing onderscheidend.

Het atelier is geopend van dinsdag t/m vrijdag, Als je langs wilt komen, neem dan contact op. Meer informatie over het halen en brengen van je schoenen vind je onder contact.